... löysin eilen mm. 4kpl pitkiä palloverhoja ja 2 samanmoista kappaa, keittiöön kaksi hedelmäverhoa, maatuska/ruusu/venäläis/mustalaishuivin, lasisen kattolampun ja kauluspaidan.

1565306.jpg
Keittiön verhot, aika mummola-fiiliksellä mennään, mutta sopii keittiöön aika loistavasti, varsinkin kun ottaa huomioon hinnan..

1565329.jpg
Koska mä olen niin kovin suunnitelmallinen, otin tän kuvan liian vähässä valossa ihan vaan pikaisesti, joten eihän siinä kuvassa näy verhojen kohdalla kuin mustaa. No, palloverhot on oikeesti kirkkaat <- kuten tuo sana.

1565326.jpg
Ja rakkauteni, lasilamppu. Kuten näkyy, se pitää putsata. Se on siis tuollaista rusehtavaa lasia, jossa on ilmakuplia sisällä. Kattoon se pitäis saada, mutta tietty tyttöihmisille (muka) tavanomaiseen tyyliin ostin sen eka, ja mietin vasta sitten voiko siihen vaihtaa sokeripalan, jos tossa on vääränlainen.. no mikä ikinä onkaan möhkäle sähköviritelmä. Mutta hei, kolme euroa, huhuu! Tollasia kattelin joskus vanhan tavaran liikkeessä ja hintaan sai lisätä nollan perään. Toi metalliosa on vähän tökerö mutta ihan sama. Sopii taas tänne muutenkin vähän "sitä sun tätä"- sisustukseen. (Taustalla muuten pari peltipurkkia, joihin laitoin taimet. Toi costa rica- purkki on vähän tyhmä, oli sitten vaikka mikä Juan Waldes tossa kuvassa :) ).